Събота 20, Април 2024г.

Организация за запознаване с индивидуалните работи на учениците от НВО в IV клас за учебната 2020/2021 г.

Публикувана на: 09.06.2021г.

 

 


Съдържание на новината:

І. Дати за запознаване с индивидуалните работи на учениците – 9 и 10 юни 2021 г. от 10:00 до 12:00 часа и от 14:00 до 16:00 часа.

ІІ. Място и длъжностни лица, отговарящи за запознаване на учениците с индивидуалните работи от НВО по български език и литература и математика:

  • СУ „Васил Левски“ – гр. Хасково, Ул. „Стара планина“ №2 , конферентна зала 36, етаж 2 – Галя Тодорова – председател на РКПОИР по български език и литература и математика в област Хасково.

ІІІ. Условия за запознаване с индивидуалните работи на учениците

Председателят на регионалните комисии за проверка и оценка на изпитните работи по български език и литература и по математика използва предоставения му акаунт за достъп в информационната система.

Запознаването с оценената индивидуална работа на ученика от НВО по български език и литература и по математика става в присъствие на председателя на РКПОИР чрез влизане в системата с определени права на достъп, като:

  • преди запознаването с проверената и оценена изпитна работа ученикът се легитимира с ученическа лична карта, представя служебна бележка с входящ № и индивидуален идентификационен код, а родителят – лична карта.
  • ученикът и неговият родител виждат сканираната и оценена изпитна работа с присъдени точки за всеки един отговор;
  • сканираното изображение не може да бъде снимано, записвано, отпечатвано и изнасяно от залата;
  • не се допуска разглеждане на други изпитни работи.

Запознаването с индивидуалните работи на учениците да бъде осъществявано при спазване на въведените противоепидемични мерки.

 

 


Публикувано от:
Боева, Христина
Началник на РУО

Сподели: